Hirdetés

Felugró kamerával támad majd a Honor Vision okostévé



|

A közeljövőben érkezik a Honor első okostelevíziója, kissé meglepő módon felugró kamerával.

Hirdetés

A Honor a Global Mobile Internet Conference alkalmából, Kínában árulta el a közeljövővel kapcsolatos terveit. Ezek között szerepel a mostanában többször emlegetett okostévé, amelynek a neve kiderült, hogy Vision lesz. 

Hirdetés

A Honor Vision okostévé lelkét egy Honghu 808-as chip jelenti majd, ez a lapka kifejezetten intelligens kijelzőkbe készült a HiSilicon berkein belül. A Honor mindezt egy magic fedőnevű képfeldolgozó engine-nel turbózza majd fel, ami az olyan fejlett technikákat is kezeli, mint a Motion Estimate, a Motion Compensation (MEMS), a HDR, a DCI vagy éppen az ACM, LD. 

Kissé szokatlan dolog egy tévétől, de maga a Honor erősítette meg, hogy a készüléken felugró kamera is. Pontosan olyan, mint amilyen az okostelefonokon, például a márka legutóbbi mobiljain is. 

Miért kell egy Honor okostévének kamera? Állítólag arcfelismeréshez használják majd, na és persze remek megkülönböztetőjegy lehet belőle a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.