Hirdetés

Fényképes bizonyítékot mutatunk az RTX 3080 Ti létezésére



|

Az MSI Suprim X RTX 3080 Ti dobozáról készült fotó bizony elég meggyőzőnek tűnik.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés továbbra is várat magára, de korábbi pletykák és kiszivárgott anyagok alapján nagyon valószínű, hogy érkeznek a GeForce RTX 3080 Ti videokártyák, amelyek talán enyhíthetnek valamelyest a továbbra is jelen lévő készlethiányon. Az egyelőre nem világos, hogy az esetleges új GPU-kkal a kriptobányászok vagy a játékosok járnak-e majd jól, viszont az most már egyre valószínűbb, hogy tényleg létezik ez a modell is.

Hirdetés

A VideoCardz birtokába jutott ugyanis egy fénykép, amelyen elméletileg az MSI Suprim X RTX 3080 Ti elnevezésű kártya dobozát láthatjuk. A Suprim X modellek ugyebár a gyártó flagshipjeit jelképezik, amelyek már gyárilag felturbózott állapotban kerülnek a vásárlókhoz.

A kép egészen meggyőzőnek tűnik, ami mindenképp jó jel lehet, hiszen ebből arra következtethetünk, hogy nincs már messze a 3080 Ti hivatalos bemutatkozása. Remélhetőleg az új videokártyákból bőven jut majd a játékosoknak is, de sajnos korábbi szivárgások alapján az is benne van a pakliban, hogy a kriptovalutát hajkurászók is szemet vethetnek rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.