Hirdetés

Fontos dolog derült ki az Intel Core i9-9900KS-ről



|

A szivárgások szerint 127 wattos TDP-érték jellemzi majd a Core i9-9900KS processzort.

Hirdetés

Az ASUS frissítette a Z390-es lapkakészlettel szerelt alaplapjainak a támogatási listását, azt a részt, ami a processzorokra vonatkozik. A listán felbukkant az Intel Core i9-9900KS is, 127 wattos TDP-értékkel. 

Hirdetés

Az új chip elvileg a következő hónapban startol el, egyes alaplapgyártók pedig már elkezdték kiadni az új firmware-eket, hogy felkészüljenek rá. 

A Core i9-9900KS gyakorlatilag egy Core i9-9900K lesz, magasabb órajelekkel. Az alap érték 4 GHz-en alakul, de a CPU mind a 8 magján képes 5 GHz-es értéket is alkalmazni. A TDP értéke mindeddig ismeretlen volt. 

Az ASUS listáját megbízható forrásnak tartják a szakértők, így a 127 wattos TDP-t szinte biztosra vehetjük. Ez 33,68 százalékkal magasabb, mint a sima modellé. Az értéket megerősítette továbbá az orosz DNS Shop kereskedő is. 

Ez az érték egyébként a legmagasabb, amit mainstream Intel asztali processzornál láthattunk. Emiatt nagyon valószínű, hogy nem támogatja majd minden 300-as szériás alaplap a chipet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.