Hirdetés

Fontos részletekre derült fény a Nintendo Switch 2-vel kapcsolatban



|

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, bőven van minek örülni.

Hirdetés

Egyre többet hallani az egyelőre Switch 2 néven emlegetett, következő generációs Nintendo konzolról, ami a legutóbbi pletykák alapján akár már az idei év második felében piacra kerülhet, mivel minden jelentős szerződést letárgyaltak a japánok az alkatrészek beszállítóival. A legfrissebb szivárgások a Switch kiegészítőket gyártó Mobapad oldaláról érkeztek, amik számos érdekességről rántották le a leplet.

Az első és talán legizgalmasabb részlet az, mely szerint a Switch 2 állítólag visszafelé kompatibilis lesz a switches játékkártyákkal. Fontos hozzátenni, hogy fordítva viszont nem fog működni a dolog, elvégre a Switch 2-höz készült kártyák másmilyenek lesznek.

Hirdetés

Ha minden igaz, a régi Joy-Conok miatt sem kell aggódni: csak wireless módban, de működni fognak a Switch 2-vel. Az új karok elvileg nagyobbak lesznek és valamilyen mágneses technológiával rögzülnek majd a konzolhoz. Az SL és SR gombok fémből készülnek, míg a Joy-Conok mögött a két oldalon egy-egy új gomb kerül az eszközre. Elvileg a jobb oldali karon található Home gomb alatt is lesz egy új gomb.

Úgy tűnik - a korábbi pletykákhoz igazodva - a képernyő is nagyobb, 8 hüvelykes lehet, miközben a felbontása 1080p-re emelkedhet. A Switch 2 dokkolt üzemmódban elvileg támogatja majd a 4K-s felbontást, viszont a pontos teljesítményével kapcsolatban nem érkeztek hírek.

A fentieket természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni. Hogy mikor ad életjelet a Nintendo a Switch 2-ről, egyelőre nem tudni. Korábban már felröppent a halasztás lehetősége, így az is benne van a pakliban, hogy a reméltnél később jön a generációváltás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.