Hirdetés

Friss Intel processzorral és újrahasznosított műanyaggal támadnak az új HP laptopok



|

Elsőként az új Pavilion laptopok kapják meg a tizenegyedik-generációs Intel Core processzorokat a HP-nál.

Hirdetés

A HP bemutatta a legújabb 13, 14 és 15 hüvelykes Pavilion laptopjait - ezek kapják meg a gyártónál elsőként a tizenegyedik-generációs Intel Core processzorokat és Iris XE grafikát. Az óceánból származó, újrahasznosított műanyagokat is felhasználták, bár nagyrészt csak a hangszóró burkolatához.

Mindegyik modell 3D-s fém házat kapott a letisztult megjelenésért, csökkent a káva méret is a kijelző körül, az új hűtés pedig 27 százalékkal nagyobb légáramot és 16 százalékkal nagyobb csendet garantál. 

Hirdetés

Az üzemidő 8,5 óra lehet ezeknél a laptopoknál, de egy 45 perces töltés már akár 50 százalékosra tankolja fel az akkut. Opcionálisan GeForce MX450-es grafika is kérhető, a Pavilion 15 esetében pedig AMD Ryzen 4000-es processzort is lehet választani a készülékhez. 

A laptopokat WiFi 6, Optane memória, akár 1 TB-os SSD jellemzi, a két nagyobb modellen SD-kártyahely is van.

A Pavilion 14 full HD-s és 4K-s panellel kérhető, 680 dolláros árcéduláról beszélünk már ebben az esetben. A Pavilion 14 és 15 720p-s vagy 1080p-s panellel, 580 és 600 dollártól lesz vihető októbertől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.