Hirdetés

Frissült az LG UltraFine 5K monitora



|

Nemrég eltűnt az Apple kínálatából a Macekhez és MacBookokhoz kitalált monitor, most azonban visszatért megújult formában.

Hirdetés

Az LG UltraFine 5K monitor alapvetően az Apple kínálatából való, ugyanis Macekhez és MacBookokhoz optimalizálták a kijelzőt. Egy ideje azonban eltűnt a monitor. 

Hirdetés

Most visszatért, méghozzá egy frissített verzió formájában. A 25MD5KA modellt a 27MD5KL váltja, 5120 x 2880-as felbontással, USB-C bemenetekkel (az egyik Thunderbolt 3). Ezúttal is 27 hüvelykes IPS-panellel van dolgunk, ahogy a korábbi változatnál. 

Az elődhöz hasonlóan 99 százalékban fedi az új monitor a DCI-P3-at, a GtG válaszideje 14 milliszekundum, a frissítési ráta 60 Hz, a fényerő 500 nit, a betekintési szögek 178 fokosak. A Thunderbolt port azonban már 94 wattos leadásra is képes, vagyis egy MacBookot is fel tud tölteni. 

Bár ez önmagában nem jelent hatalmas frissítést, azért jó, hogy visszatért a monitor az Apple kínálatába, még ha 1299,95 dollárba is kerül. Ez a márka kínálatában egész kedvezőnek számít, hiszen az új, 6K-s Apple monitor legolcsóbb kiadása 3699 dollár, talp nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.