Hirdetés

Újabb ütős memóriákkal jelentkezett a G.Skill



|

Alacsony válaszidőket kínálnak a 32 GB-os modulokból álló DDR4-es G.Skill csomagok.

Hirdetés

A G.Skill a napokban jelentett be olyan új 32 GB-os RAM modulokat, amelyek 64 - 256 GB-os kitek részei lesznek. A modulok érdekessége, hogy a kapacitáshoz képest igen alacsony időzítéseket kapunk. 

Hirdetés

A kitek a Trident Z RGB, Trident Z Royal és Trident Z Neo szériákba is megérkeznek. A 32 GB-os modulok 3200 MHz-en dolgoznak, CL14-18-18-38 időzítésekkel. A legújabb Intel és AMD HEDT platformokon hitelesítette is ezeket az értékeket a gyártó. 

A G.Skill rendre igyekszik a határokat és korlátokat feszegetni az új memóriacsomagjaival és -moduljaival, így érdekes lesz a gyakorlatban látni, hogy miket tudnak az új memóriák. Mivel az Intel XMP 2.0 profilok is támogatottak, ezért valószínűleg nem kell majd aggódni a beállítások miatt. 

Árakról egyelőre nincs hír, de a jövő év elején jönnek az új kitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.