Hirdetés

G-SYNC-támogatást kapott az NVIDIA GeForce GT 1030



|

A legújabb driverrel a jelek szerint már a legolcsóbb és legkisebb NVIDIA videokártya is nyújt G-SYNC-támogatást.

Hirdetés

A GeForce GT 1030 az NVIDIA legkisebb és legolcsóbb videokártyája a Pascal grafikus architektúrára építő kínálatban. Olyan embereknek szánják, akik szeretnék leváltani az integrált grafikus vezérlést, a lehető legolcsóbban. 

Hirdetés

Egy ilyen grafikus vezérlő nem csak kevesebb shadert kínál a szokásosnál, a szoftveres funkciókban is gyengébb. Nem támogatja például a G-SYNC technológiát. 

Tiszta sor, hogy aki egy drága, prémium monitort vásárol a játékokhoz, az valószínűleg nem egy GT 1030-cal akar majd játszani. 

Akadnak persze kivételek: az egyik reddites felhasználó, wantkitteh úgy döntött, hogy az MSI GeForce GT 1030 kártyájával használja majd az Acer Predator monitorát, amely G-SYNC-képes. 

A legnagyobb meglepetésére a legfrissebb driverrel megjelentek a G-SYNC beállításai az NVIDIA vezérlőpultban. A monitor menüje pedig ezután megerősítette, hogy a G-SYNC engedélyezve van. Mindehhez egy G-SYNC-képes monitorra és GPU-ra van szükség, DisplayPort 1.2-es csatlakozással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.