Hirdetés

GameBoy-emulátort kaptak a Samsung okosórák



|

Az emulátor a Tizen-alapú Samsung Gear S2 és Gear S3 okosórákon működik.

Hirdetés

A GameBoy-játékokkal egy ideje már lehet okosórákon játszani, köszönhetően a Google Android Wear platformjára írt emulátoroknak. Egy fejlesztő most gondolt azokra is, akik Samsung okosórával rendelkeznek. 

Hirdetés

Mindennek köszönhetően megérkezett egy új emulátor, ami a Tizen rendszerű Samsung Gear S2 és Gear S3 okosórákon működik. 

Az emulátor felhasználja az okosórák forgatható funkciógyűrűjét is, illetve a GameBoy- és a GameBoy Color-címekkel egyaránt boldogul. Persze a kerek kijelzőt nem tudják kihasználni az eredeti játékok, ezért egy kisebb négyzetben futnak. 

A kieső képernyőhelyet kurzorgombok formájában hasznosítja az emulátor, míg a funkciógyűrűvel a menü egyéb opciói között is lehet váltani. 

Valószínűleg nem ez a legjobb módja a játéknak, de mindenképp érdekes, és adott esetben hasznos unaloműző lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.