Hirdetés

Gamereknek szánt, hordozható monitorral újított az ASUS



|

Bár a panel átmérője csak 17 hüvelykes, laptophoz és mobilhoz is igen praktikus az ASUS hordozható ROG Strix XG17AHP monitora.

Hirdetés

Bemutatkozott a korábban nagy figyelmet szerző ASUS ROG Strix XG17AHPE hordozható monitor legújabb változata, az XG17AHP. Bár elsőre meg lehet mosolyogni azt, hogy egy gamer kijelzőt mindössze 17,3 hüvelykes képátlót gamer cimkével látnak el, de a full HD-s panel laptophoz és mobilhoz is több mint ideális a jellemzőinek köszönhetően. 240 Hz-es képfrissítéssel látták el, emellett pedig 3 milliszekundumos válaszidőt kapott. A ROG Tripodnak hála pedig önálló kijelzőként használható - ezt sem kell külön megvenni, ott lapul a dobozban. 

Hirdetés

A jószágot többek között e-sport eseményekre, LAN partikra ajánlják gamer laptopok mellé, ha kell egy kis extra megjelenítő-hely, vagy egy  kicsit nagyobbat, gyorsabbat és szebbet használnánk a 15 hüvelykes notebook-kijelző helyett. Sőt, akár mobiljátékokat is ki lehet lőni rá, ami elsőre kissé furán hangzik, de azért elég menő lehet a gyakorlatban.

A panel az sRGB-t 100 százalékban fedi le, a fényereje 300 cd/m², van rajta USB-C, microHDMI csatoló, két 1 wattos hangszóró, ESS Saber HiFi DAC. Egy 7800 mAh-s akku is befért, tehát külső áramforrás nélkül használva 240 Hz-es frissítés mellett 3,5 óra üzemidővel lehet számolni.

A kékfény-csökkentés mellett GamePlus és Adaptive Sync technológiát jellemzik a monitort, a Shadow Boost pedig a sötét helyeken fokozza a láthatóságot. A 399,09 milliméter széles, 282,75 milliméter mély monitor magassága 359,3 és 474,3 milliméter között állítható, az egész 1,76 kilogrammos. Egyelőre csak ázsiai árat lehet tudni, ami nem olcsó: 196 000 forint környékére számolható át szárazon, és persze kíváncsiak vagyunk, mikor lesz felénk is kapható és mennyivel drágítja meg a vám-áfa-ésatöbbifinomság kombó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.