Hirdetés

Hipervékony úti-kijelzőtől grafikus kártyáig: új GearBest akciók



|

Időről időre ellát minket akciókkal a GearBest webáruház, a mostani kedvezményes termékek közül szemezgettünk.

Hirdetés

Ha valaki szeretne olyan műszaki termékeket vásárolni, amelyekhez a hazai árszintnél kissé olcsóbban juthat hozzá, érdemes meglátogatni a távol-keleti webáruházakat, ahol helyi márkákból lehet válogatni kifejezetten jó áron, és még a szállítás sem terheli meg a pénztárcát. A GearBest ráadásul minőségi felhozatallal rendelkezik, amelyből gyakran küld nekünk olyan javaslatokat, amelyeket olvasóink egy speciális kuponkód segítségével még az amúgy is baráti árszint alatt szerezhetnek be. Össze is szedtünk ötöt az aktuális ajánlatok közül.

Hirdetés

SIBOLAN S11 hordozható kijelző

Oké, ha úgy nézzük, minden kijelző hordozható, de ez a modell kifejezetten arra készült, hogy laptop mellé csúsztatva könnyedén elvihessük bárhová, hogy aztán dupla megjelenítővel dolgozhassunk vagy épp játszhassunk. Az S11 IPS kijelzője 1920x1080 felbontást tud 11,6 hüvelykes képátlón, ráadásul még HDR tartalmak visszaadására is képes. Hordozni tényleg gyerekjáték, hiszen mindössze 45 deka, valamint 8,5 milliméter vékony, tehát észre sem vesszük a "többletet" a táskában. A gyártó 570 cd/m2 fényerőt és 1000:1 kontrasztarányt ír az adatlapon, ahol kiemeli, hogy az alumínium-ötvözet készülékház miatt ellenálló is a kijelző, amely laptopok mellett PC-khez, tabletekhez, vagy akár játékkonzolokhoz is kiváló, működni pedig elemről is képes, tehát mehetünk vele a szabadba (oda mondjuk konzolt nem viszünk, de a többi esélyes).

A terméket ezen a hivatkozáson tudod megvásárolni, a GB-05SBL kuponkód használatával február 28-áig 156,99 dollár helyett 146,99-ért.

Colorful iGame GeForce RTX 2060 grafikus kártya

Amikor az NVIDIA tavaly bejelentette az új RTX generáció csúcsmodelljeit, sokan várták, hogy a ray-tracing technológiával felvértezett családból középkategóriás is érkezzen. Januárban megvolt a bejelentés, és máris érkeznek a gyártók saját modelljei. A Colorful modellje sem kivétel, a 6GB GDDR6 RAM-mal felszerelt kártya alap órajele 1680 MHz, amely felhúzva 1755 MHz-t tud. A "Zero Noise" hűtési kialakítás mellett a vörös betéttel elegánsabbá tett "páncél" érdemel még figyelmet, valamint az a tény, hogy ehhez is van egy egész jóféle kuponos kedvezmény. Ezen az oldalon tudod megvenni a kártyát, és ha az IT-CN60RTX kuponkódot használod, az 539,99 dolláros ár helyett csak 490,99-be kerül február 28-ig.

MOTOSPEED CK99 RGB mechanikus billentyűzet

A kifejezetten játékra kitalált, villámgyors átvitelt biztosító billentyűzet ugyan angol kiosztású, de a gamerek közül sokan használnak eleve ilyet, hiszen ők nem a Lenin összest vagy a Révai Nagylexikont szeretnék újra begépelni, hanem a játékokban szeretnének minél jobban teljesíteni azzal, hogy a billentyűk lenyomásait semmilyen késleltetés nem követi. Emellett persze ott a 12-féle megvilágítási effekt, amely természetesen testre is szabható. A billentyűzetet február 28-ig ezen az oldalon 119,99 dollár helyett 109,99-ért veheted meg a GB-16MOT kuponkód beírásával.

MAIKOU SATA3 1TB SSD

Arról senkit nem kell meggyőzni, hogy egy villámgyors SSD mennyire fel tudja pörgetni még az idősebb gépeket is, egy újabb laptopból vagy PC-ből pedig már nem hiányozhat. Ráadásul szerencsére manapság már nem kell 100-200 gigabájtos modellekkel megelégedni, és folyamatosan azzal sakkozni, hogy a rendszeren és a legfontosabb alkalmazásokon kívül mindent másik meghajtóra csoportosítunk. A MAIKOU apró háttértára 1 terabájtos, az alumínium-ötvözet borítása miatt ráadásul a fizikai sérüléseknek is jobban ellenáll. Az pedig már csak hab a tortán, hogy négy színben is választható, a fekete mellett törtfehér, kék és piros is van belőle. Itt tudod megvenni, és a GB-57MAK kuponkóddal február 28-ig 156,99 dollár helyett csak 146,99 az ára.

Acepen AP-2151 kijelző és digitális rajztábla

Rajzművészeknek és tervezőknek egyaránt ajánlott ez a hibrid eszköz, amely egyrészt egy 1920x1080 képpont felbontású, 21,5 hüvelyk képátlójú IPS kijelző, másrészt pedig egy érintőtollas rajzfelület, amely 2048 nyomási erősséget tud megkülönböztetni. A kijelző az ötletes talpnak köszönhetően 5 és 85 fok között dönthető, a betekintési szög pedig vízszintesen 170, függőlegesen 160 fokos. Az érintőtoll mindössze 15 perces töltéssel 220 órás működésre képes. Mindezt pedig ezen a linken 519,99 dollár helyett 479,99-ért tudod megrendelni az IT-CN89ACE kuponkóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.