Hirdetés

GeForce 419.67 Creator Ready driverrel lepett meg minket az NVIDIA



|

Ez a meghajtóprogram nem a gamereknek szól, de érdemes foglalkozni vele. Befutott az AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.3.3 is.

Hirdetés

Az NVIDIA szokatlan nevű driverrel örvendeztette meg a felhasználóit: megérkezett a GeForce 419.67 Creator Ready meghajtóprogram. Ez fogyasztóknak szóló grafikus driver, amely kizárólag GeForce és TITAN videokártyákat támogat, Quadro terméket nem. 

Hirdetés

A Creator Ready alapvetően egy új plecsni, ami a meglévő Game Ready mellé érkezett. Míg az utóbbi a legfrissebb, legjobb játékokhoz tartalmaz optimalizációkat, addig a Creator Ready csomagok a produktivitás kategóriában elérhető alkalmazásokhoz kínálnak fejlesztéseket és extrákat, de nem annyira profi szinten, mint a Quadro szériánál. Ezek a driverek a Pascal-alapú GeForce GTX 10-szériát és a Turing-alapú GeForce GTX 16-, valamint RTX 20-szériát is támogatják a Pascal-, Volta- és Turing-alapú TITAN termékek mellett. A Maxwell már nem támogatott. 

Az új csomag teljesítményoptimalizációt tartalmaz az Autodesk Arnold, az Unreal Engine 4.22, a REDCINE-X PRO, az Adobe Lightroom és a Substance Designer programokhoz, valamint jelentős, 8-13 százalékos teljesítménynövekedések is tapasztalhatóak egyes szoftverekben (mint például Photoshop CC és Premier Pro CC). G-Sync-támogatást kapott az ASUS VG278Q és VG258 monitor is. A játékokkal kapcsolatos beállítások nem változnak a driver installálása után. 

Eközben az AMD is kiadta a saját frissítését, a Radeon Adrenalin 2019 19.3.3-as verzióját. A Sekiro: Shadows Die Twice és a Generation Zero támogatása mellett hibajavítások is vannak, például a Rainbow Six Siege-hez és a DOTA 2-höz. Ismert hiba azonban, hogy az AMD Ryzen mobilos CPU-nál (Vega grafikával) az egérkurzor eltűnhet vagy lelóghat a képernyőről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.