Hirdetés

Gemini Lake-alapú PC-kre készül az ASRock és a Gigabyte



|

Mindkét gyártónak vannak már alaplapjai a Gemini Lake-alapú konfigurációkhoz, ha valaki maga állítana össze egyet.

Hirdetés

A CES egyértelmű bizonyítékokkal szolgált arra vonatkozóan, hogy hamarosan az Intel Gemini Lake platformja is elérhető lesz a piacon. Vannak új Intel NUC-k, Zotac ZBox gépek például. Szerencsére annak is akad opciója, aki maga állítaná össze a konfigurációját. 

Hirdetés

Az ASRock és a Gigabyte ehhez egyaránt biztosít már alaplapot. Az ASRock például a J4105-ITX-et és a J4105B-ITX-et. Mindkettő az Intel Celeron J4105 processzorával érkezik, 2,5 GHz-es maximum órajellel és két DDR4 SO-DIMM-foglalattal. Az előbbi modell VGA-, DVI- és HDMI-kimenetet, 4 SATA III portot, M.2 slotot, PS/2-es portokat és 4 USB 3.1-es portot kínál. 

A B verzión PCIe 2.0 x16 slot is akad, de DVI nincs, SATA III portból csak 2 akad, és M.2 slot sincs. 

A Gigabyte J4005N D2P eközben 2 SATA III portot, PCIe 2.0 x16 slotot, párhuzamos és soros portokat, M.2 slotot és szabványos DIMM-foglalatokat kínál. 

Mindegyik kezeli a 4K-s videókat, vagyis házimozi-PC-hez is ideálisak lehetnek az újdonságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.