Hirdetés

Gemini Lake processzorral frissült az Acer olcsó laptopja



|

Az Acer ismét frissíti a belépőszintű windowsos laptopját, a Swift 1-et.

Hirdetés

Az Acer Swift 1 egy olyan belépőkategóriás, windowsos laptop, amit az Acer még 2016-ban dobott a piacra. Tavaly frissítette a modellt, és most jön a harmadik kiadás. 

Hirdetés

A NotebookCheck az Acer oldalán szúrta ki azokat a Swift 1 notebookokat, amelyekben már Intel Pentium Silver N5000-es Gemini Lake processzorok vannak. Árakról és megjelenési időkről egyelőre nincs hír. 

A legújabb Acer Swift 1 egy 14 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS-kijelzőt hoz magával, 4 GB RAM-mal, 256 GB-os SSD-vel, 4670 mAh-s akkuval és akár 17 órás üzemidővel. Akad még 720p-s webkamera, 802.11ac-s WiFi és sztereó hangszóró is. 

A laptop oldalain USB-C, két USB 3.0, egy USB 2.0 port, SD-foglalat, HDMI és jackcsatlakozó is akad. Ezüst és arany színekben egyaránt vihető lesz az újdonság, amely alapvetően a középkategóriában is megállná a helyét - sajnos a RAM mennyisége korlátozott, az 1,1 GHz-es, 4-magos, 6 wattos CPU pedig egyértelműen ártakarékos választás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.