Hirdetés

Csendes módja is van az Aorus Radeon RX 5700 XT 8G-nek



|

A Gigabyte az Aorus márkaneve alatt mutatta be az új Radeon RX 5700 XT videokártyáját.

Hirdetés

Az AMD Radeon RX 5700XT videokártyája már július óta elérhető, de ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek belőle újabb változatok. 

Hirdetés

A Gigabyte most például egy régóta várt verzióval állt elő. Ezt az Aorus márkaneve alatt mutatta be. Természetesen messze nem referenciakártya lett az Aorus Radeon RX 5700 XT 8G. 

A videokártyára a Gigabyte WindForce 3x hűtőegysége került, a normál Gigabyte változathoz képest extra RGB-s fényekkel. 

A 7 nm-es GPU 40 számítási egységet és 2560 RDNA 2.0 magot használ, 8 GB GDDR6-os memóriával. Az Aorus a GPU órajelét 1905 MHz-ről 2010 MHz-re emelte, a memóriáé változatlan maradt. 

A tripla foglalatos hűtő nagyon hatékony és csendes is, éppen ezért egy BIOS switch is akad, amivel a hűtés csendes módba kapcsolható, csökkentett boost melletti szintekkel. 

A kártyára ezúttal hat kimenet került: három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0 és két HDMI 1.4. Egyszerre is használhatóak, hat monitor mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.