Hirdetés

Vízhűtést használ a Gigabyte új külső videokártyája



|

A világ első olyan külső grafikus kártyája az Aorus RTX 2080 Ti Gaming Box, amely vízhűtést használ.

Hirdetés

A Gigabyte azokhoz szól, akiknek az ultrabookján van Thunderbolt 3 port, de nincs benne dedikált videokártya. Az Aorus RTX 2080 Ti Gaming Box ugyanis éppen ilyenkor telitalálat. 

Hirdetés

Egy külső videokártyáról van szó, ami annyira erős, hogy már vízhűtést igényel a megfelelő hőelvezetéshez. A házban egy Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti 11G grafikus vezérlő található, a GPU órajele 1545 MHz. 

A vízhűtéses rendszert két 120 milliméteres ventilátor segíti, elvileg nagyon csendesen. A házban egy 450 wattos tápegység is található, a teljes box 300 x 140 x 173 milliméteres. Csatlakozókból három DisplayPort, egy HDMI, egy USB-C, egy Ethernet, három USB 3.0 és egy Thunderbolt 3 port áll rendelkezésre. 

A boxnak egy beépített hálózati lapkája is van, ára viszont még nincs. Egyes források szerint akár 1800 euróba is kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.