Hirdetés

Itt nézheted élőben a Google mai bejelentéseit



|

A Google I/O konferencia megnyitó előadása ma este 7-kor indul: itt van hozzá az élő közvetítés.

Hirdetés

A kaliforniai időzóna szerint ma délelőtt 10-kor, tehát magyar idő szerint este 7-kor elkezdődik a Google éves fejlesztői konferenciája, amelynek nyitó előadását idén is figyelemmel lehet kísérni élő videós stream formájában.

Hirdetés

Hogy mire lehet számítani az idei eseményen az Android P részletesebb bemutatásától a frissített Google Assistanten át az okosotthon-megoldásokig, azt egy külön cikkben összefoglaltuk, ezen kívül pedig az este folyamán kis hírek formájában minden egyes bejelentést külön kivesézünk, szóval érdemes a PC World főoldalát is frissítgetni. Viszont ha valaki mellette, akár "háttérzeneként", vagy elmélyülten odafigyelve a Google eredeti streamjén nézné a bejelentéseket, innen megteheti.

A Google élő videóstreamje már működik, a benne látható napirend szerint valóban magyar idő szerint 7-kor indul a keynote előadás:

Nektek mi a véleményetek az elhangzottakról? Van valami érdekes a Google tervei között? Jöhetnek a kommentek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.