Hirdetés

A Google segít, hogy mindenhez a lehető leggyorsabban férhessünk hozzá



|

A Google Web Vitals új mérési adatok segítségével mondja meg a honlapok tulajdonosainak, hogy az oldaluk jó használati élményt garantál-e.

Hirdetés

Manapság már villámgyorsan lehet böngészni a neten, azonban vannak, akik nem maradéktalanul elégedettek. A Google éppen ezért egy új kezdeményezéssel segítene a weboldalak fejlesztőinek, hogy az oldalaik gyorsabban töltsenek be, jobban teljesítsenek. A Web Vitals egységes mérési adatokat ad a weboldalak tulajdonosai kezébe, akik így mérhetik a honlapjuk teljesítményét. Az eszköz a betöltési sebességet, a reszponzivitást és a vizuális stabilitást méri. 

Hirdetés

A diagnosztika adatait az új Core Web Vitals Chrome beépülő is mutatja majd, ez a fejlesztők számára és a felhasználók számára is elérhető lesz. 

A Google sok éves tapasztalata és eszköze segítségével tenné lehetővé a fejlesztőknek és cégtulajdonosoknak, hogy azonosítsák a használati élmény fejlesztését célzó lehetőségeket. A Web Vitals egységes útmutatást kínál ehhez, de egyelőre nem címkézi meg a gyorsabb és a lassabb oldalakat, csak a változtatásokban segít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.