Hirdetés

Gyári hűtő nélkül is vihető lesz a Ryzen 9 3950X



|

A jelek szerint a gyári Wraith Prism processzorhűtő nélkül is megvásárolható lesz az AMD Ryzen 9 3950X.

Hirdetés

Bár az AMD Ryzen 9 3950X processzor novemberig csúszik, a jelek szerint legalább a vásárlók dönthetik majd el, hogy kérnek-e mellé gyári Wraith Prism processzorhűtőt. A hűtővel és a anélkül is elérhető lesz majd az új CPU. 

Hirdetés

Miközben az Intel a korlátlan szorzóval rendelkező Core i5, i7 és i9 modellekhez egy ideje már nem csomagol gyári hűtőt (a cég szerint aki már ilyen drága terméket vásárol, az úgysem használná a gyári hűtőt), addig sokak számára azért jó, ha egy ilyet el lehet tenni a fiókba, mert például bevethető olyankor, amikor a külön vásárolt CPU-hűtő meghibásodik. 

Éppen ezért lehet jó dolog, hogy az AMD választást enged, és a Wraith Prism hűtővel és anélkül is kínálja majd az új Ryzen lapkát. Mivel a 16-magos, 32-szálas chipet 105 wattos TDP jellemzi, ezért a Wraith Prism elég lehet ahhoz, hogy hűvösen tartsa a CPU-t. 

Az AMD azt már korábban elárulta, hogy a Ryzen 9 3950X vételára 749 dollár lesz - feltételezhetően a hűtő nélkül az árcédulára valamivel alacsonyabb összeg kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.