Hirdetés

Gyors és drága a Netgear Orbi Wi-Fi 6 mesh rendszer



|

Kiváló otthoni vezeték nélküli hálózat kiépítését teszi lehetővé az új rendszer, de ezért 700 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

A WiFi ma már szinte minden házban és lakásban alap dolog, sokan költenek is arra, hogy az eddiginél gyorsabb legyen. Kevesen vannak azonban, akik készek 700 dollárt kiadni egy új mesh hálózatért. A Netgear új mesh hálózati rendszere annyira kifinomult, hogy a gyártó szerint egyenesen egyedülálló otthoni vezeték nélküli hálózat létrehozására alkalmas az Orbi WiFi 6

Hirdetés

A háromsávos, WiFi 6-os router négyszer akkora hálózati kapacitást kínál, mint a WiFi 5-alapú megoldások. A 4x4-es vezeték nélküli gerincet megtartották az előző-generációs Orbi routerből, de már 802.11ax szabványon dolgozik az útválasztó, elvileg 1,73 Gbps helyett 2,4 Gbps-ot tud. 

A rendszerben egy RBR850-es router és egy RBS850-es eszköz van, és hat vagy több szoba lefedésére is képes, akár 450 négyzetméteres házban is. Ha van megfelelő internetszolgáltatásunk, akkor kihasználhatjuk ezt a routert, ami egyszerre 20 streamet és több mint 100 kapcsolt eszközt tud kezelni. 

A drága mesh rendszer szeptember 30-tól lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.