Hirdetés

Gyorsabb lesz a GeForce RTX 3070, mint az RTX 2080 Ti



|

Előkerültek a GeForce RTX 3070 mérési eredményei a 3DMarkból, és elég biztatóak.

Hirdetés

Október 29-én érkezik a GeForce RTX 3070, emiatt aztán nem nagy meglepetés, hogy egyre több mérési eredménnyel találkozunk. A 3DMark adatbázisában szereplő értékek alapján például az új kártya lesz olyan jó, ha nem jobb jobb, mint a GeForce RTX 2080 Ti. A teljes rendszerspecifikációk hiánya miatt nehéz pontos képet alkotni, de a Fire Strike Ultra, Fire Strike Extreme, Time Spy Extreme, Time Spy, és Port Royal tesztek eredményei is ígéretesek. 

Hirdetés

A FireStrike Extreme és FireStrike tesztek 8915 és 16 496 pontot hoztak, ezek valamivel jobbak, mint az RTX 2080 Ti megjelenéskori eredményei. A Time Spy-ban 6899,a Time Spy Extreme-ben 14 048 pontot ért el az új kártya, ezek szintén jobb értékek. A Port Royalnál 8324 a végeredmény, ez nagyjából egyezik az RTX 2080 Ti számaival, vagy kicsivel rosszabb. 

Mindez egyébként összhangban van az Nvidia bejelentéskor közzétett méréseivel, ott is az látszott, hogy az RTX 3070 felveszi a kesztyűt az RTX 2080 Ti-jal. Éppen emiatt remek választás lehet sokak számára, hiszen 499 dollárért komoly teljesítményt kínál. A megmaradt kérdésekre a pontos válaszokat pedig hamarosan elhozzák majd az alaposabb tesztek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.