Hirdetés

Ha állást keres, a PC World Karrier oldalán megtalálhatja!



|

Új szolgáltatást indítunk oldalunkon, ami abban segíthet, hogy olvasóink minél jobb helyen keressenek pénzt tudásukkal.

Hirdetés

A mai toborzási piacon a jelölteknek kiemelten komplex hálózatra van szükségük ahhoz, hogy álláslehetőségeket találhassanak. Ugyanakkor a cégek kénytelenek elhagyni a klasszikus, job platformokon történő toborzást és olyan felületeket keresni, ahol a jelöltek az idejük nagy részét töltik.

Hirdetés

Örömmel jelentjük be az új Karrier aloldalt a PC World honlapján, a SmartDreamers támogatásával, a Social Media toborzási és Job Marketing hálózatéval, amely már jelen van Magyarországon, Romániában és Lengyelországban és folyamatosan bővül. Olvasóink aktív és mobilis részei a munkaerőpiacnak, ami arra sarkallt minket, hogy egy újfajta tartalmat tárjunk eléjük: álláslehetőségeket és a pozíciók promotálását Magyarország legdinamikusabban fejlődő cégeinél.

A PC World így amellett, hogy minőségi információforrás, olyan platformmá is válik, ahol tehetséges jelöltek és a legvonzóbb álláslehetőségek találkozhatnak. Az új Karrier aloldalon a toborzók képessé válnak arra, hogy közvetlenül állásokat posztolhassanak a ComputerWorld felületére, a jelöltek pedig jelentkezni tudnak a nekik megfelelőre egy gyors és innovatív módon.

A döntés, hogy partneri viszonyra lépjünk a SmartDreamers-el nem volt nehéz. Méghozzá azért, mert ez ösztönzött minket arra az innovatív megközelítésre, amit már ők is képviselnek Magyarországon. Egy olyan adatbázissal, mely több, mint 3000 céggel és 400.000 jelölttel van kapcsolatban Magyarországról, Romániából és Lengyelországból, továbbá a SmartDreamers egy olyan hálózatot hozott létre, amely magában foglalja a Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads, de most már a ComputerWolrd, PC World és Gamestar felületeit is. Mindezek mellett folyamatos a munka a toborzási piac fejlesztéseinek terén, így különböző területeket képviselő, fontos, nagy márkanevekkel történő együttműködés kapcsán is.

Azok az előnyök, amelyekben a cégek részesülhetnek a PC World Karrier aloldalán magukban foglalják az állások hirdetéseit kiemelten széles csatornákon, az Employer Branding lehetőséget, és azt a leegyszerűsített metódust is, ahol mind a pozíció feltöltése, mind a jelentkezés ezekre, csupán pár percet vesz igénybe. Ugyanakkor a jelölteknek egy helyen jelennek meg a piac hírei és az álláslehetőségek, amely megkönnyíti a jelentkezési folyamatot.

Így nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olvasóink igényeit új fajta tartalommal tudjuk kielégíteni és hogy az elkövetkezendő hónapokban a legjobb állásokat tárhatjuk eléjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.