Hirdetés

Ha beigazolódik ez az iPhone 16 szivárgás, nem biztos, hogy megéri iPhone 15 Pro Maxot venni



|

Úgy tűnik, az Apple új kamerarendszerét nem csak a csúcsmodell kaphatja majd meg a jövőben.

Hirdetés

A héten mutatkozott be az iPhone 15 és annak különböző változatai. Egy összefoglalóba gyűjtöttük a legfontosabb technikai adatokat, és azt is, hogyan alakult az árazás tavalyhoz képest. Jó hír, hogy komoly árcsökkentés mellett tette le a voksát az Apple, vannak viszont olyan megoldások, amikért komoly felárat kell fizetnünk, mert csak a legdrágább készülékben elérhetőek.

Ilyen például az 5x-ös optikai zoomot kínáló főkamera, amit ezúttal kizárólag azok élvezhetnek, akik befizetnek a legdrágább változatra, az iPhone 15 Pro Maxra. Egy kínai szivárogtató azonban már tudni véli, hogy a jövőre érkező iPhone 16-os sorozatban nemcsak a Pro Max, hanem a normál Pro modell is megkapja majd ezt a funkciót. Tekintve, hogy jelenleg 100 ezer forint különbség van az olcsóbb Pro és a Pro Max modell között, ez bizony pénzben is komolyan mérhető előny.

Hirdetés

A szivárogtató azt is elkotyogta, hogy az iPhone 16 Pro modellek is 48 MP-es főkamerát kapnak, így ha valaki arra várna, hogy a jövőre már a legjobb Androidos eszközök 100-200 MP-es kameráit is lepipálják majd az almás telefonok, az csalódott lesz.

Persze az ilyen pletykákat sosem szabad feltétel nélkül elhinni, mindenesetre ha valaki nagyon izgatott a mobilos zoom objektívek hallatán, az nagyon figyeljen majd oda az iPhone 16 leleplezésekor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.