Hirdetés

Ha igazán hardcore játékélményre vágysz, köss rá egy indukciós motort a kontrolleredre



|

Van, aki pontosan így tett, aztán a monitorja is alig maradt meg az asztalon.

Hirdetés

"Az aszinkron gép más néven indukciós motor a legáltalánosabban használt, legegyszerűbb szerkezetű villamos forgógép, egy forgó és egy álló részből tevődik össze. A gyakorlatban az egyik legelterjedtebb villamos gép." - olvasható a Wikipédián. Ennyi előtanulmány nagyjából elég is ahhoz, hogy megértse az ember, pontosan mi is látható az alábbi videón, bár már a látvány is magért beszél.

Jatin Patel alapvetően iOS-fejlesztőként dolgozik, most viszont egy hajmersztő projektbe fogott bele: hozzákötött egy hatalmas indukciós motort egy DualShock kontrollerhez, majd az egész kreációt egy PC-hez kapcsolta, és megnézte, mi történik, ha a periféria szokványos rezgőmotorja helyett ez a szörnyeteg indul be játék közben.

Hirdetés

A végeredmény pedig pontosan az lett, amire számítani lehetett. Az indukciós motor olyan erővel mozog, hogy a monitor is alig marad meg az asztalon, tesztelés közben végül inkább temérdek ragasztószalaggal rögzíti azt hősünk az asztallapra - ugyanígy kell eljárnia a billentyűzettel is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.