Hirdetés

Ha ilyen hardvered van, gondod lesz a Windows 10 frissítésével



|

Az Intel megerősítette, hogy összevesznek egyes Optane memóriák a Windows 10 nagy májusi frissítésével.

Hirdetés

Egyes jelentések szerint a Microsoft Windows 10 operációs rendszerének nagy májusi frissítőcsomagja problémát okoz azokon a PC-ken, amelyekben bizonyos Intel Optane memória található. Miután az Intel megerősítette  ezeket, egy tweetben később így tett a Microsoft Education is. A két vállalat együtt dolgozik a javításon, amely az Optane Memory H10 és M10 modellek birtokában tapasztalható problémát hivatott megszüntetni. 

Hirdetés

A merevlemezekhez kitalált gyorsítóként működő Optane memóriáknál kompatibilitási és teljesítménnyel kapcsolatos gondok adódnak a májusi frissítés hatására. Az Intel fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a hibát már az előzetes fejlesztések során jelentették, de mégis bekerült a végleges buildbe.

A helyzetre válaszul azonban hamarosan elindít egy weboldalt, amin keresztül segítséget nyújt majd a pórul járt felhasználóknak. Az alábbi támogatói dokumentumban pedig részletes, lépésenkénti útmutatót is mellékelt a problémamegoldáshoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.