Hirdetés

Hamarosan befuthat a GeForce RTX 2050



|

Állítólag előkerültek a GeForce RTX 2050 (vagy GeForce GTX 1150) első mérési eredményei.

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy a CES alkalmából az NVIDIA megvillantsa a GeForce RTX 2060-at, addig úgy néz ki, hogy közeledik a GeForce RTX 2050 is. Egyes források szerint ennek a neve GeForce GTX 1150 lesz. Tum Apisak szerint mindenesetre az új grafikus vezérlőnek felbukkantak az első mérési eredményei. 

Hirdetés

Apisak a Geekbench adatbázisában talált rá egy ismeretlen modellre az NVIDIA-tól, 14 számítási egységgel. Ez azt jelenti, hogy alig több mint 50 százalékkal kevesebb clusterről van szó, mint a GeForce RTX 2060 esetében. Ez egy módosított TU106-os GPU-t kaphat. A feltételezések szerint az NVIDIA most egy negyedik Turing GPU-ra alapozna, a TU107-re. Ennek teljes részleteit egyelőre nem ismerni. 

Miért emlegetik GeForce GTX 1150 néven is a kártyát? A pletykák szerint nem kap majd Raytracing-magokat. Ennek ellenére nagyon furcsa húzás lenne az NVIDIA részéről ez a névválasztás. Van, aki szerint a GTX 2050 elnevezést sem zárhatjuk ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.