Hirdetés

Hamarosan eláraszthatnak az instant appok Androidon



|

A Google minden fejlesztő számára elérhetővé tette az instant appokat.

Hirdetés

Egy évvel azután, hogy a Google bemutatta az Android operációs rendszeren működő instant appokat, most újabb lépcsőhöz értünk. 

Hirdetés

A Google eddig csupán néhány fejlesztővel dolgozott az instant appokon, amelyeknek hála az okostelefonon egyetlen kattintással kezdhettünk el használni egy alkalmazást, annak teljes letöltése és telepítése nélkül. 

Az óriás most minden fejlesztő számára biztosítja a lehetőséget, hogy instant appokat készítsen. Ez azt jelenti, hogy hamarosan eláraszthatják a felhasználókat a telepítést nem igénylő alkalmazások. 

Hogyan működnek ezek? A fejlesztők létrehozzák az app speciális verzióját, amely csupán meghatározott modulokat tölt le, a pillanatnyi szükségletek alapján. Gyakorlatilag egy streamelt demót kapunk, telepítés nélkül. Az ilyenek használatához elég egy linket megnyomni a böngészőben, egy közösségi oldalon vagy az üzenetküldőben. 

Az Android O-ban lévő új API-knak hála az instant appok a főképernyő keresősávjából is futtathatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.