Hirdetés

Hamarosan három különböző méretű SSD-vel bővíthetjük az Xbox Series X és S tárhelyét



|

Eddig csak az 1 TB-os változat volt elérhető, most jött egy kisebb és egy nagyobb is.

Hirdetés

A jelenlegi generációban 1 TB hely már nem sokra elég, a játékok mérete könnyen elérheti a 80-100 GB-ot, így meg kell válogatnunk, mit telepítünk. Bár a külső HDD-k működnek a PlayStation 5-tel és az Xbox Series konzolokkal is, ezeken legfeljebb tárolhatjuk az újabb játékokat, de nem futtathatjuk őket, csak a visszafelé kompatibilitás miatt elinduló Xbox One-os és még régebbi címeket.

A helyzetet tovább nehezíti, hogy egyedül a Seagate által kínált bővítőkártyák használhatók, amikből eddig csak az 1 TB-os változat volt elérhető, az is 85-90 ezer forintért. 

Hirdetés

Az Xbox ma bejelentette, hogy két újabb modellel bővül a termékcsalád, jön az 512 GB-os és a 2 TB-os változat. Várhatóan a kisebb november közepétől, a nagyobb december elejétől lesz elérhető az Egyesült Államokban (és potenciálisan máshol is, de erről nincs konkrét infó), előbbi 139,99 dolláros, utóbbi 399,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron. Ez forintban, adóval együtt kb. 55 ezret és 155 ezret jelent majd. 

Ti mennyire érzitek elegendőnek az 1 TB-ot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.