Hirdetés

Hamarosan jönnek a csúcskategóriás AMD Navi GPU-k



|

Maga az AMD elnöke és ügyvezetője, dr. Lisa Su árulta el, hogy közelednek a csúcskategóriás Navi kártyák.

Hirdetés

Dr. Lisa Su, az AMD elnöke és ügyvezetője nemrég az AMD második negyedéves eredményeiről beszélt, amikor egy nagyon érdekes kérdést kapott. Konkrétan a csúcskategóriás Navi GPU-król érdeklődtek, Lisa Su pedig azt válaszolta, hogy azt mondaná, közelednek

Hirdetés

Ezután kifejtette, hogy arra számíthatunk, hogy menetrend szerint készülnek az említett GPU-k, és igen gazdag 7 nm-es portfólióval rendelkeznek majd azokon a termékeken felül, amelyeket már bejelentettek. 

A válasz miatt a szakértők úgy gondolják, hogy van esély az erősebb Navi GPU-k idei érkezésére, vagyis az AMD válasza a Turingra majdnem készen áll. 

Korábbi szivárgások alapján az erősebb GPU-k a Radeon RX 5800-as vagy RX 5900-as széria keretében jöhetnek, és XT variánsok is lesznek. A Radeon RX 5800 az új Navi 12-es GPU-t használhatja, arról viszont nincs hír, hogy mi kerülne a Radeon RX 5900-ba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.