Hirdetés

Hamarosan készülnek a következő-generációs GeForce videokártyák



|

Az új szériával kapcsolatban már minden fontos dologról tájékoztatta a partnergyártóit az NVIDIA.

Hirdetés

A hírek szerint az NVIDIA nemrég minden részletről tájékoztatta a partnergyártóit, ami a következő-generációs GeForce videokártyákat illeti. A Turing kódnevű sorozat a boltok polcain GeForce 11-es vagy GeForce 20-as szériaként jelenhet meg. 

Hirdetés

Az NVIDIA partnerei mindezeket figyelembe véve 2-3 hónap múlva dobhatják piacra a videokártyáikat. Az első hullámot a referenciadizájnra építő, Founders Edition modellek jelentik majd, azután jöhetnek az egyedi felépítésű grafikus vezérlők. 

A Tom's Hardware azt is megtudta, hogy a partnergyártók már képzik a fejlesztőcsapataikat, az NVIDIA pedig közzétette a szükséges listákat ahhoz, hogy a vállalatok minden szükséges komponenst beszerezhessenek az egyedi termékeikhez (hűtőket, memóriachipeket, csatlakozókat, stb...). 

A listák olyan időkereteket is tartalmaztak, amelyek rögzítik, hogy a termékfejlesztés főbb szakaszai mennyi időt vesznek igénybe. Ezek alapján a sorozatgyártásra és megjelenésre még 2-3 hónapot kell várnunk, vagyis ha a listák május-júniusban jelentek meg, akkor augusztusban érkeznek az új GeForce videokártyák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.