Hirdetés

Hamarosan még többen frissíthetnek Windows 11-re



|

Sok felhasználó találkozhat az átállásra vonatkozó értesítéssel a közeljövőben.

Hirdetés

Október elején érkezett meg hivatalosan a Windows 11, de akadnak olyan apróságok a Microsoft friss operációs rendszere körül, amelyek miatt nem biztos, hogy mindenki azonnal váltani szeretne.

Ám valószínűleg sokan vannak azok a Windows 10-felhasználók is, akik már alig várják, hogy lecseréljék a régi rendszert, és érkezett is egy jó hír nekik.

Hirdetés

A Microsoft nem igazán erőlteti rá az emberekre a Windows 11-et, ehelyett gépi tanulással igyekszik rájönni arra, hogy az egyes PC-k megfelelőek-e a frissítésre. A folyamat során sok szempontot kell figyelembe venni, így nemcsak az egyes hardverek és perifériák számítanak, hanem még az azokhoz köthető, esetlegesen előforduló hibák is.

Egy friss bejelentésből pedig kiderült, hogy az elkövetkezendő napokban még több olyan felhasználó előtt nyílik meg a lehetőség a Windows 11-re való frissítésre, akiknek jelenleg Windows 10 van a gépükön.

Akkor sem kell csüggedni, ha nem kaptok értesítést mostanában, hiszen a Microsoft úgy tervezi, hogy 2022 közepéig minden kompatibilis PC bekerül a várakozási listába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.