Hirdetés

Hamarosan megmutatja az Intel, hogy mire készül



|

December 11-én tartja a következő rendezvényét az Intel, amelyen az architektúrák jövőjére koncentrál.

Hirdetés

Az Intel nemrég bejelentette, hogy december 11-én egy saját rendezvényt tart. Az eseményen az Intel és a sajtó professzionális szakemberei lesznek jelen, az Intel pedig betekintést enged majd a kiválasztottaknak azokba az eljárásokba és technológiákba, amelyeken jelenleg is dolgozik. A mérnökök pedig alapos prezentációt kapnak az Inteltől. 

Hirdetés

Az Intel egyre kevesebbet mutatott az elmúlt években a termékeinek és az architektúráinak a részleteiről, és a dolog már odáig ment, hogy a régebben évenként megrendezett Intel fejlesztői konferenciát (IDF) is elkaszálta az óriás. Azóta is sokan kérik a céget, hogy legyen megint nyitottabb a technológiáit illetően. 

A mostani esemény mindenesetre az architektúrákra koncentrál majd, feltételezhetően a jövőbeli Intel termékekre. Minden bizonnyal ez azt jelenti, hogy a december 11-én hallott információk közlése a megadott határidőkig szigorúan tilos lesz, és valószínűleg valamilyen új processzorról, videokártyáról vagy mesterséges intelligenciát segítő chipről hallanak majd a szerencsések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.