Hirdetés

Három új HEDT-s lapkakészlettel újít az AMD



|

A TRX40, a TRX80 és a WRX80 lapkakészletek egyaránt HEDT platformosak lesznek.

Hirdetés

Az AMD arra készül, hogy meglepje az Intelt a harmadik-generációs Ryzen Threadripper processzoraival, amelyeket a Rome MCM-ből fejlesztett tovább. Akár 64 processzormagra is számíthatunk, a HEDT platform pedig két irányba mehet tovább: a gamerek mellett azokat is kiszolgálnák, akik Xeon W processzorokban gondolkoznak. 

Hirdetés

Mivel az AMD ezúttal több irányba nyitna, és ennek megfelelően más-más jellemzőket és konfigurációkat használna, ezért most nem egy, hanem egyenesen három új lapkakészletben gondolkodik. 

Állítólag készül a TRX40, a TRX80 és a WRX80 is. Az előbbi könnyített I/O funkciókészlettel érkezhet, az X570-hez lehet hasonló, és 4-csatornás memóriakezelést kínálna. 

A TRX80 és a WRX80 már teljes mértékben kiaknázná a Rome MCM I/O-lehetőségeit, de azt nem tudni, hogy a kettő között mi lesz a különbség azon kívül, hogy a WRX80-at valószínűleg munkaállomásokhoz szánják, üzleti környezetbe. 

A lapkakészleteket az USB-IF hitelesítette, az ASUS pedig már megépítette az első alaplapokat a TRX40-re alapozva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.