Hirdetés

Háromszög alakú gépházzal újított a Jonsbo



|

A háromszög alakú Jonsbo TR03 természetesen RGB-s fényeket is kapott, a trendeknek megfelelően.

Hirdetés

A Jonsbo legújabb számítógépháza eléggé szembemegy a piaci szokásokkal, persze azért nem merőben új. A TR03 lényege az, hogy háromszög alakú a ház, egy olyan mezőnyben, ahol 90 százalékban a dobozforma uralkodik. 

Hirdetés

A TR03 alumíniumból készül, belül azonban acélból van az erősebb strukturális integritás érdekében. Az üveg oldalpaneleknek hála bárki villoghat a belül lévő hardverekkel. 

A CPU-hűtő maximum 175 milliméter magas, a tápegység és a videokártya 185 és 460 milliméter hosszú lehet, tehát hely azért akad bőven ebben a házban. 

A belső moduláris, átrendezhető, vertikálisan és horizontálisan is. Az ATX-es alaplapok támogatott, befér három 2,5 hüvelykes és három 3,5 hüvelykes meghajtó, valamint 10 ventilátor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.