Hirdetés

Hasznos újítást hozott magával a Windows 10 legújabb előzetese



|

A 17639 RS5 build immáron a Bluetooth-on keresztül működő eszközök töltöttségi állapotát is kijelzi.

Hirdetés

Az Android után immáron a Windows 10 is képes arra, hogy a Bluetooth-on keresztül működő eszközök töltöttségi állapotát százalékos értékkel kijelezze nekünk.

Hirdetés

A Windows 10 Insidereknek szánt, 17639 RS5-ös előzetese a Skip Ahead programban jelent meg. Ez a korai tesztverzió olyan elemeket tartalmaz, amelyek a tavaszi nagy frissítés után jelenhetnek majd meg, vagyis valamikor idén ősszel. 

A változtatások nagy része a Sets funkciót érinti, amellyel appokat és ablakokat csoportosíthatunk egyetlen ablakba, fülek formájában, éppen úgy, mint egy böngészőben. A fülek között az Alt + Tabbal is lehet már váltani, illetve azokat egérrel mozgatni az ablakok között. 

Emellett hasznos újdonság, hogy a beállításokban a Bluetooth-on keresztül működő eszközök töltöttségi értéke is látszik már. Ez praktikus dolog, hiszen megelőzhetjük a vezeték nélküli hangszórók, fejhallgatók és perifériák váratlan kikapcsolását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.