Hirdetés

Hatalmas bajt okozott az NVIDIA legutóbbi driverfrissítése



|

A 397.31 WHQL driver telepítése után a GeForce GTX 1060 videokártyák tulajdonosai közül sokan állandó újraindulásokat tapasztalnak.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég adta ki a 397.31 WHQL meghajtóprogramját a GeForce videokártyákhoz. Az új driver felkészült az olyan nemrég megjelent játékokra, mint a BattleTech vagy a Frostpunk, miközben olyan funkciókhoz is nyújt már támogatást, mint az NVIDIA RTX vagy a Vulkan 1.1. 

Hirdetés

Sajnos azonban a GeForce GTX 1060 videokártyák tulajdonosai közül sokan arra panaszkodnak az NVIDIA fórumán, hogy nem tudják befejezni a meghajtóprogram telepítését. 

Az installálás során a telepítő a rendszer újraindítására kéri a felhasználókat, de ha így tesznek, akkor újra és újra ugyanaz a képernyő ugrik fel, a rendszer pedig végtelen újraindulások áldozata lesz. 

Az NVIDIA vizsgálja a hibát, a kérdéses grafikus vezérlő tulajdonosai számára az egyetlen megoldást pedig egyelőre az jelenti, ha visszaállnak egy korábbi driverre. Hogyan? A rendszert újra kell indítani csökkentett módban, majd a Display Driver Uninstaller segítségével teljesen törölni a 397.31-es drivert. Ezután normál módon telepíthető a 391.35-es verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.