Hirdetés

Hatalmas lett az XFX RX 5700 XT Thicc III Ultra videokártyája



|

A szokásosnál vastagabb, 2,7 slotot foglal el az XFX egyedi verziójú Radeon RX 5700 XT kártyája.

Hirdetés

A VideoCardz jelentése leleplezte az XFX egyik közelgő videokártyáját, amely a szokásosnál nagyobb méretekkel rendelkezik. A Radeon RX 5700 XT-ből a Thicc III Ultra verzió közelít, amely a PC belsejében 2,7 slotot foglal el. 

Hirdetés

A Navi 10 XT-re építkező kártya hűtője már három ventilátort használ a hatékonyabb működés érdekében. A Thicc széria eddig is a vaskos kártyákról és hűtőkről szólt az XFX kínálatában. Bár a legtöbb gyártó kompatibilitási okokból igyekszik 2 slotos megoldásokkal előállni, az XFX-et ez most nem igazán érdekelte. A hűtő így nem csak teljesítményben, dizájnban is prémium. 

A GPU órajele 1820 MHz, boost mellett 1925, majd 2025 MHz-ig emelkedik, ezzel az egyik leggyorsabb RX 5700 XT a piacon a kártya. 

Egyelőre minden részletet nem ismerni, de 2560 stream processzorral, 160 TMU-val, 64 ROP-egységgel, 8 GB GDDR6-os memóriával és 256 bites memóriabusszal lesz dolgunk. Kimenetekből három DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b akad a 225 wattos TDP-értékű kártyán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.