Hirdetés

Hatalmas tartozást törleszt a Disney+ a PS5-tulajoknak



|

A streamingplatform 5-6 évnyi lemaradásban volt az új PlayStationön, de most összeszedte magát.

Hirdetés

Frissítette, pontosabban teljesen lecserélte film- és sorozatnézős appját a Disney+ a PlayStation Store-ban. A lényeg, hogy a PS5-tulajok ezentúl saját dedikált alkalmazást használhatnak; eddig ugyanis nem volt más választásuk, mint a PS4-re fejlesztett változatot letölteni, amely legfeljebb Full HD felbontásban jelenítette meg a tartalmakat, a 4K és a HDR minőséget eddig nélkülöznie kellett annak, aki valamiért a játékkonzolon és nem az okostévéjén nézte eddig a Disney megannyi filmjét és sorozatát.

Elég egy frissítés, és a felhasználók az eddigi 1080p-hez képest négyszer akkora felbontásban és magas dinamikatartományban csodálkozhatnak rá arra, hogy milyen részletességgel építették fel a Star Wars világát az Andor kedvéért, és She-Hulk pórusai is tisztán látszanak ezentúl. A Loki második évadát pedig eleve így kezdhetik el majd nézni.

Hirdetés

A Disney Streaming feje, Jerrell Jimerson sajtóközleményében kiemelte, hogy a globális terjeszkedés része, hogy minden (előfizető) felhasználó ugyanazt az élményt kapja, tehát a lehető legjobbat, ezért izgalmas lépés, hogy végre a PlayStation 5-felhasználókat is üdvözölhetik köreikben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.