Hirdetés

Hatvan százalékkal több ideig bírja a MacBook Pro akkumulátora, mint a legjobb high-end notebooké



|

Egy mérés szerint a Dell G5 5515 12 órán át működő akkumulátora semmi a 2021-es MacBook Proéhoz képest.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy remek döntés volt az Apple részéről az Intelnek búcsút mondani, és áttérni az erősebb, energiahatékonyabb, házon belül készült M1-es chipekre. Azt már régóta tudjuk, hogy ezek teljesítménye kiemelkedő, de az sem elhanyagolható, hogy az akkumulátor üzemideje lényegesen nagyobb, mint más gyártók laptopjainál.

A Jarrod's Tech csatorna készített egy összehasonlítást, melyben a 2021-es, M1 Próval és M1 Max-szel szerelt MacBook Prókat különböző windowsos gépekkel állította szembe, hogy kiderítse, melyeik akkumulátora bírja a legtovább.

Hirdetés

Méréseivel arra jutott, hogy még a Dell G5 5515-öt is könnyedén lekörözi az Apple laptopja. Míg ez a maga 86 Wh-s akkumulátorával 746 percen át képes YouTube videókat lejátszani, a MacBook Pro a 100 Wh-s akksival 1195 percig bírja. Egyébként ennél nagyobb kapacitású gépet senkinek nem érdeke gyártani egyelőre, mivel a felhasználók számára elrettentő lehet, hogy azokat már repülőkre nem engednék fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.