Hirdetés

HDR-rel turbózhatja fel játékainkat a Windows 10



|

Az Auto HDR technológia azokba a játékokba is HDR-támogatást tesz, amiknél a fejlesztők nem terveztek ezzel.

Hirdetés

A Microsoft ebben a generációban nagyon ráment arra, hogy a platformjain futó játékokat a fejlesztők közbenjárása nélkül tegye jobbá. Már az Xbox One konzolokon is szebben futottak az Xbox 360-as játékok, Xbox Series gépeken pedig a One-osok javulnak úgy, hogy készítőiknek semmi dolga nincs, a platformüzemeltető saját szakijai megoldanak mindent.

Az egyik, a Series X és Series S által támogatott funkció az Auto HDR, mely nagy dinamikatartománnyal ruházza fel a játékokat, így a színek élénkebbek, a feketék sötétebbek, a fehérek világosabbak lehetnek.

Hirdetés

Ezt a funkciót hamarosan több mint 1000, DirectX 11-es és DX12-es PC-s játék is megkapja, és mindazok élvezhetik, akik HDR-kompatibilis megjelenítőt használnak. Az Auto HDR PC-n már elérhető a Windows Insider Programban résztvevők számára, a build 21337 telepítésével, és persze bármikor kikapcsolható, ha úgy látjuk, a játékélményt inkább rontja, mint javítja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.