Hirdetés

HDR400-as monitort villantott a tartalomgyártóknak az ASUS



|

A tartalomgyártók kegyeit keresi az ASUS a most érkező ProArt PA24AC WUXGA monitorával.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb monitorát, a ProArt márkajelzéssel érkező ProArt PA24C-t, ami egy 24 hüvelykes, WUXGA LCD-paneles készülék, kifejezetten tartalomgyártók számára fejlesztve. A monitor kiérdemelte a VESA HDR400-as plecsnijét, a 24 hüvelykes panel IPS típusú, továbbá 1920 x 1200-as felbontást használ natív módban, tükröződésmentes felületkezeléssel ellátva. 

Hirdetés

A színpontosságról a ProArt Calibration Technology és a gyári előkalibráció gondoskodnak, illetve az, hogy az sRGB 100 százalékát lefedi a panel. A fényerő maximum 400 cd per négyzetméter lehet, a válaszidő 5 milliszekundum, a kontrasztarány pedig 1000:1, HDR-ben 8000:1. A 178 fokos betekintési szögekkel dolgozó monitorra két HDMI, egy DisplayPort 1.2, egy USB-C és egy mini jackcsatlakozó jutott, továbbá egy USB 3.0-s hub is akad a 60 wattos USB-C töltőport mellett. 

A monitornak a magassága is állítható, 90 fokban el is fordítható szükség szerint. A hangokat egy 2 wattos sztereó hangszórópár kelti életre az egyelőre ismeretlen árú monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.