Hirdetés

Hihetetlen tempóban nő, és hamarosan 100 milliárdot ér az NVIDIA



|

Rohamtempóban emelkedik az NVIDIA piaci értéke, amely lassan a 100 milliárd amerikai dollárt is átlépi.

Hirdetés

Az NVIDIA minden téren tarol az elmúlt bő egy évben, amit pedig a piaci értéke és a részvényárfolyama is erősen jelez. Ami azt illeti, a vállalat hamarosan többet ér majd, mint 100 milliárd amerikai dollár. 

Hirdetés

Amikor ezt a határt átlépik, az természetesen mérföldkövet jelent majd a cég számára, amely csak május eleje óta majd 25 milliárddal növelte a piaci értékét. 

Miért lett ennyire felkapott az NVIDIA? Az erős grafikus megoldásai mellett kiváló pozícióban van a csúcsteljesítményű GPU-k piacán és a gépi tanulás szektorában is. A Volta architektúra elnyerte a bizalmat, majd nemrég a digitális valuták bányászata is hatalmas lökést adott (az AMD mellett) az NVIDIA-nak. 

A piacra rengeteg új bányászgép érkezett, amelyeket az NVIDIA Pascal architektúrájához optimalizáltak. Még olyan elemzések is születtek, amelyek azt vizsgálták, hogy mennyivel hatékonyabbak a bányászat során az NVIDIA kártyák, főleg a wattonként kereshető dollárösszeg tekintetében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.