Hirdetés

Biztosan dobsz egy hátast a HIS Radeon RX 5700 XT videokártyáitól



|

Nagyon látványos borítást kaptak a Pink és a Blue Army névre keresztelt verziók, ezekkel bővítette a kínálatát a gyártó.

Hirdetés

Két újabb videokártyával bővítette a kínálatát a HIS, és mindkettő igen színesre, látványosra sikerült. A Pink és a Blue Army verziók az AMD Radeon RX 5700 XT-re alapoznak. 

Hirdetés

Az újdonságok OC és nem OC verziókban is elérhetőek lesznek, de a sima változat is magasabb órajelekkel dolgozik, mint az AMD referenciakártyája. 

A gyártó igazából a saját IceQ 2X hűtőegységeit használta fel a kártyán, de ezúttal merész színvilággal. A 2,5 slotos hűtőegység két ventilátorral dolgozik, teljes hátlappal, ami szintén színes. 

Az OC verziók 1730, 1870 és 1980 MHz-es órajeleket tudnak, a simák 1670, 1815 és 1925 MHz-en dübörögnek. A kimenetek tekintetében három DisplayPort és egy HDMI csatlakozó áll majd rendelkezésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.