Hirdetés

Kiszivárogtak a hivatalos képek a Samsung új, még be nem jelentett termékeiről



|

A közelgő újdonságokat várhatóan a júliusi Galaxy Unpacked eseményén leplezte volna le a nagyvállalat.

Hirdetés

A Samsung igyekezett titokban tartani a közelgő termékeit, azonban mint tudjuk, a mobilipar nemcsak gyilkos, hanem még kegyetlen is, aminek eredményeképp az összes közelgő Galaxy termék kiszivárgott, ráadásul a hivatalos sajtófotókon keresztül.

Elsőként a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 került ki, majd a neves szivárogtató, Evan Blass, még tovább ment, és úgy döntött, hogy az összes többi terméket is a nagyközönség elé tárja. A képeket egyébként a Samsung DMCA-vel védte le, de még így is sikerült screenshotokat készíteni róluk, mielőtt azok lekerültek volna, így most ti is vethettek egy pillantást a techóriás közelgő újdonságaira.

Hirdetés

A Samsung várhatóan a jövő hónapban esedékes Galaxy Unpacked eseményén mutatta volna be hivatalosan is az új termékeket, aminek a főszereplői a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 lettek volna. A kiszivárgott képeken továbbá láthatjuk a Watch széria legújabb tagjait a Galaxy Watch 6 és Watch 6 Classic személyében. Természetesen itt van még a Galaxy Tab S9 is, amely megkapja a sima, a plusz, és az ultra változatot is. Végül pedig a képen feltűnik még egy fehér pár fülhallgató is, amely feltételezhetően a Galaxy Buds 3 lesz. 

A szivárgásból még az is kiderült, hogy az összes termék július 27-én kerül a boltok polcaira, így már nem kell sokat várnunk, hogy lecsapjunk a Samsung legfrissebb okoseszközeire.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.