Hirdetés

Hivatalosan bemutatkozott a Lenovo Legion gamer mobil



|

Két akksival gondoskodik arról, hogy ne fogyjon el az energia játék közben.

Hirdetés

A Nokia N-Gage a maga idejében nem lett sláger (pedig csoda egy szerkezet volt), viszont mostanában egyre több gyártó száll be a gamer mobilok piacára. Pár óra múlva bemutatkozik a ROG Phone 3 is, de előbb a Lenovo leplezte le régóta pletykált gamer telefonját, a Legion Phone Duelt.

Hirdetés

Az 5G-képes készülék egyik érdekessége egy 20 megapixeles, oldalról felugró kamera, amit azért helyeztek el így, hogy a kezdő streamerek könnyebben közvetíthessék arcukat. Abszolút arra tervezték, hogy fekvő pozícióban használjuk, és ezt az Android 10-es operációs rendszerbe épített változtatások is kényelmesebbé teszik. Került rá továbbá két ultraszónikus ravasz is, ami sok játékban lehet nagyon hasznos.

A teljesítményről egy Snapdragon 865 Plus gondoskodik, mely a sima 865-höz képest 10 százalékkal gyorsabb, és az órajele is magasabb, illetve a Legion Phone Duel kérhető 12 vagy 16 GB LPDDR5 RAM-mal, valamint 256 GB-os vagy 512 GB-os UFS 3.1 tárhellyel. Kijelzője 6,65 hüvelykes, 144Hz-es, 240Hz-es sampling rate-tel gondoskodik az input lag minimalizálásáról, de akinek úgy kényelmesebb, tévére és monitorra is kötheti, és csatlakozhathat billentyűzetet, egeret, kontrollert.

Hogy ne melegedjen túl, az energiát két, egyenként 2500 mAh-s akksi biztosítja, a folyadékos hűtést pedig rézcső segítségével oldották meg. Átlagos használat mellett egy napig bírja, de kérdéses, hogy mi az "átlagos használat", pláne egy gamer mobil esetében. Bizonyos piacokon 90W-os töltővel csomagolják össze, mely 10 perc alatt tölti az akksikat 50%-osra, és fél óra alatt jut el 100%-ig. 

Az elsődleges, hátlapi kamera egy 64 megapixeles szenzorból, egy f/1.89-es lencséből és egy 16 megapixeles, 120 fokos látótérrel rendelkező ultraszéles kamerából áll.

Az európai megjelenés 2020 második felében várható, de Kínában már ebben a hónapban elérhetővé teszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.