Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott és nagyon ütős lett a Samsung Galaxy Tab S6



|

A várakozásoknak megfelelően a Samsung bemutatta a következő csúcstábláját, a Galaxy Tab S6-ot.

Hirdetés

Nagy meglepetést okozott a Samsung, amikor gyakorlatilag kevesebb mint 24 órája kiadott egy kedvcsinálót, amelyben elárulta, hogy már ma bemutatja a Galaxy Tab S6 csúcstabletet, augusztus 5-én pedig a Galaxy Watch Active 2-t. A prémium táblagép menetrend szerint be is mutatkozott, és a várakozásoknak megfelelően igen ütős lett. 

Hirdetés

A tabletbe a Qualcomm legerősebb, Snapdragon 855-ös lapkája került, amihez 6/8 GB RAM és 128/256 GB tárhely társul. Ez utóbbi microSD-vel bővíthető. A 10,5 hüvelykes Super AMOLED panel valóban 2560 x 1600-as, 16:10-es. A multimédiás élményről az AKG által finomhangolt, Dolby Atmos-képes négy hangszóró gondoskodik. 

A hátlapra tényleg két kamera került, a 13 megapixeles fő szenzort egy 123 fokos, ultraszéles kíséri. A gyártó szerint ez az első tablet, amelyen ultraszéles kamera van. Az előlapra 8 megapixeles érzékelőt raktak. 

Az akku tényleg 7040 mAh-s, az S Toll 0,35 mAh-s töltése pedig 10 óra üzemidőt garantál a tollnak, ami 10 perc alatt tölt fel és távirányítónak is használható, mint a Galaxy Note 9-nél. 

Támogatott a Samsung DeX is, a Book Cover Keyboard pedig szinte PC-vé alakítja a tabletet. A biztonságot a kijelzőbe épített optikai ujjlenyomat-olvasó fokozza. A Galaxy Tab S6 három színben létezik, Magyarországon kék és szürke verzióban lesz kapható, augusztus második felétől. Az előrendelések 7-én indulnak, árakról pedig egyelőre csak dollárban hallani: 649 és 729 dollár lesz a két változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.