Hirdetés

Holnap még nem veheted fel az Apple AR-szemüvegét



|

A jelentések szerint legalább egy évet kell még várnunk az Apple AR-szemüvegére - de az új iPhone már kaphat olyan funkciókat, amelyek a kiterjesztett valóság felé kacsingatnak.

Hirdetés

A Financial Times szerint legalább egy évet, de lehet, hogy sokkal többet kell még várnunk arra az AR-szemüvegre, amelyen az Apple dolgozik, és amelyet oly régóta emlegetnek. 

Hirdetés

Az Apple mérökei több mint egy éve dolgoznak állítólag a kiterjesztett valóságra alapozó szemüvegen. Kevés dolgot lehet biztosra tudni, de a pletykák szerint az iPhone 8, vagyis az iPhone évfordulós kiadása is erősen alapoz majd a kiterjesztett valóságra, és érdekes új funkciókat hoz magával. 

Tim Cook, az Apple első embere a múltban többször hangoztatta, hogy rengeteg nagyszerű lehetőséget lát a kiterjesztett valóságban, ezért az Apple komoly erőforrásokat és pénzt áldoz a technológiára. A Pokémon GO is nagyon tetszett Cooknak. 

Januárban Robert Scoble úgy tippelt dolgozói értesülések alapján, hogy az Apple a Carl Zeiss csapatával közösen fejleszti a szemüvegét - korábban a Bloomberg pedig arról adott hírt, hogy az Apple megrendelte az első alkatrészeket. Értelemszerűen a szemüveg egy iPhone-hoz csatlakozna, de idén valószínűleg nem jelenik meg. 

Vajon az Apple AR-szemüvege túljut a Google Glass által tapasztalt nehézségeken, és az Apple következő sikertermékévé válik? Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.