Hirdetés

Hordozható és moduláris mini PC lett a pi-top [4]



|

A nevéből pedig nem nehéz kitalálni, hogy egy Raspberry Pi 4 lapka PC köré építették.

Hirdetés

A pi-top csapata évek óta gyárt már kiegészítőket a Raspberry Pi gépekhez, többek között olyanokat is, amelyekkel laptop vagy asztali gép varázsolható a lapka jellegű PC-kből. A cég legújabb terméke a pi-top [4]

Hirdetés

Ez igazából egy hordozható és moduláris, akkumulátorról működő mini PC, aminek a lelke a Raspberry Pi 4. Bevethető asztali gépként, de építhető belőle robot, kamera, drón vagy valami egészen más is. 

Elvileg novemberben, 279 dolláros vételár mellett érkezik meg, de 199-ért már most előrendelhető a közösségi finanszírozási kampány során. 

Az apró platform 4 GB RAM-ot és egy 16 GB-os memóriakártyát kínál, programozható kijelzővel és 5 órás üzemidőt ígérő akkuval. A CPU-t ventilátor hűti, és 15 moduláris komponens van, mint szenzorok, gombok, LED-ek, például. 

A gép billentyűzettel, egérrel és kijelzővel is boldogul, de akár hardveres gombokkal játszani is lehet rajta menet közben. Akár 11,6 hüvelykes, full HD-s érintőkijelző is kérhető hozzá, lecsatolható vezeték nélküli billentyűzettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.