Hirdetés

Hosszabb támogatást kapnak a Windows 10 egyes frissítései



|

A Windows verziójától függően akár 30 hónapos támogatást is élvezhetnek egyes felhasználók.

Hirdetés

A Microsoft évente két nagy frissítést ad ki a Windows 10-hez, de aki nem hajlandó azonnal telepíteni a csomagot, az 18 hónapos támogatást élvezhet a régebbi verziókhoz is. Ez elég kevés a korábbi 5 évhez képest, amit a Microsoft a Windows előző verzióhoz garantált; de mivel a Windows 10 frissítései ingyenesek, ezért nem igazán van oka a felhasználóknak arra, hogy 18 hónap elteltével se telepítsék a frissítéseket. 

Hirdetés

Az üzleti felhasználóknak persze már annál jobb okai vannak. Panaszkodnak is a gyors frissítések miatt, ezért a Microsoft úgy döntött, új stratégiát vezet be

Ennek keretében a Windows 10 nagy frissítései akár 30 hónapos támogatást is kaphatnak, a Windows 10 Enterprise és Education kiadásaihoz. A Home, Pro és Office 365 ProPlus esetében marad a 18 hónap. 

A 30 hónapos támogatás érdekes módon kizárólag az ősszel kiadott csomagokra érvényes. A tavaszi frissítések továbbra is 18 hónapos támogatást kapnak. A Microsoft ugyanis arra számít, hogy a felhasználók inkább ősszel frissítsenek - így ráadásul fele annyi verzióhoz kell kiterjesztett támogatást nyújtani. 

A Microsoft továbbra is a mielőbbi frissítésekre biztatja a felhasználóit. Az üzletek és iskolák azonban már 2 évet is várhatnak a frissítések között, ha alaposan tesztelni akarják az egyes verziókat és az alkalmazásaik kompatibilitását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.