Hirdetés

Szinte mindent tud a HP új egybegépe: még a mobilodat is feltölti



|

4K-s kijelző és GeForce RTX 2060-as grafika jellemzi a HP Envy 32-t, ami vezeték nélkül tölti az okostelefont is.

Hirdetés

Manapság kevésbé divatosak a minden-egyben PC-k, ugyanakkor máig sokoldalú megoldást jelenthet az ilyen konstrukció a felhasználó számára. Erre bizonyíték a CES-en debütált HP Envy 32, amelynek a 31,5 hüvelykes IPS-kijelzője 4K-s és HDR600-képes. A kontrasztaránya 6000:1, a DCI-P3-at 98 százalékban fedi le a 10-bites panel. 

Hirdetés

A Bang & Olufsennek hála az átlagosnál jobb hangszórórendszert is kapunk, a HP szerint ez a világ leghangosabb egybegépe. Ráadásul zenét streamelni kikapcsolt állapotban is lehet a Core i7-9700 CPU-t, 16 GB RAM-ot (32-re bővíthető), 1 TB-os SSD-t és 32 GB-os Optane meghajtót rejtő géppel. 

A tartalomgyártók mellett a multimédiás felhasználók és a gamerek is örülhetnek a gépnek, mert GeForce RTX 2060-as kártya rejtőzik benne. Ráadásul az RTX Studio programban is részt vesz a PC, amelyre négy USB 3.1 port, Thunderbolt 3, SD-foglalat és jackcsatlakozó is jutott.

Ha mindez nem lenne elég, extraként vezeték nélküli töltőpad is került rá, ami kikapcsolt PC mellett is tölti a mobilt. Mindez pedig 1599 vagy 2299 dollárba kerül a belepakolt cuccok függvényében. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.